Sanatate, Frumuseţe şi Fericire

Relaxare la SPA!

Ritmul alert de viaţã în care trãim, stresul cotidian ce se adaugã în fiecare zi, ne obligã sã beneficiem de momente de relaxare pentru a putea face faţã presiunii zilnice.
Oamenii au din ce în ce mai puţin timp pentru ei şi fiecare dintre noi meritã o zi de rãsfãţ, numai pentru el, un masaj cu uleiuri aromate sau poate sub o ploaie de picãturi calde, o baie relaxantã într-o cadã cu cromoterapie şi sonoterapie.

La "Diamed SPA” beneficiezi de oportunitatea de a-ţi relaxa mintea, corpul şi sufletul oferindu-ţi un echilibru perfect, atât mental, cât şi emoţional.

Test control - Electrostimulare

  • electrostimulare1
  • electrostimulare2

Test control - metodã rapidã, eficientã, de determinare a procentului de ţesut adipos din organism, a tipului de piele şi a gradului de hidratare dar şi a nivelului de  stress. Permite elaborarea unui regim igieno -dietetic perfect adaptat fiecãrei persoane.

Electrostimularea - este o metodă destinatã pentru remodelare corporalã, slãbire localizatã, înlãturarea tuturor tipurilor de celulitã, tonifierea musculaturii, atenuarea semnelor de îmbãtrânire. Se apreciazã cã o jumãtate de orã de electrostimulare echivalează cu 6 – 7 ore de gimnasticã fãrã pauzã, iar ca rezultat al tratamentului, muşchii şi pielea devin mai ferme şi ţesutul adipos diminuã.

Remodelare corporala - Connectival

  • Remodelare_corporala-Connectival1
  • Remodelare_corporala-Connectival2

Remodelare corporalã produse de ultimã generaţie folosite în medicina esteticã şi în remodelarea corporalã (Bruno Vassari), alãturi de tehnici adecvate de masaj (relaxare, anticelulitic, drenaj limfatic, tonifiere) şi împachetãri (Kianty Terapie), vã vor ajuta sã vã menţineţi frumuseţea şi sã aveţi un corp de invidiat.

Connectival reprezintã o metodã ce combinã aspiraţia sub vid cu masajul ţesutului conjunctiv, având rezultate excelente împotriva celulitei, cu certe efecte anti-aging. Se recomandã atât ca tratament anti-celulitic, cât şi în urma intervenţiilor de lipo-aspiraţie, deoarece îmbunãtãţeşte drenajul limfatic, creşte tonusul muscular şi elasticitatea pielii.

Duş Vichy

Duşul Vichy îmbinã plãcerea masajului cu efectul revigorant al apei, rezultatul fiind o senzaţie de prospeţime şi confort.

Cada Trautwein

  • cada-trautwein
  • cada-trautwein2

Cada Trautwein - dupã o zi agitatã şi încãrcatã te poţi bucura de un adevãrat regal de relaxare: aromoterapia, cromoterapia, meloterapia şi vinoterapia fac din utilizarea cãzii trautwein unul din cele mai benefice mijloace de relaxare şi terapie antistress.