Cabinete de consultatii

Cabinete consultatiiIn clinica noastra din Braila oferim consultatii medicale pentru urmatoarele specialitati: echografie, chirurgie, medicina interna, neurologie.

Echografie

Clinica noastra detine un ecograf stationar multidisciplinar de înaltă performantă Siemens Sonoline Versa pro, Doppler color, cu posibilitati de inregistrare si printare foto.

Medici specialisti radiologi cu multa experienta va ofera servicii de imagistica de calitate: ecografii abdominale, ecografii de pelvis, ecografii de tiroida.

Medicina interna

Medicina interna, diciplina care se ocupa cu diagnosticarea, terapia si prevenirea bolilor care afecteaza unul sau mai multe organe interne, presupune investigarea completa a unui bolnav de catre medicul specialist, cu scopul de a indica prioritatile tratamentului acestuia, sau interventiile necesare pentru ameliorare.

Specialistii de medicina interna din clinica noastra au competenta de a rezolva probleme de diagnostic complex si de a monitoriza boli cronice severe si conditii de polipatologie.

Neurologia

Neurologia este o ramura a medicinii care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul bolilor organice care afecteaza sistemul nervos central sau periferic si vegetativ.

Medici cu inalta specializare in aceasta disciplina, din cadrul Centrului Medical Diamed Center ofera atat un examen clinic neurologic si general cat si monitorizarea bolilor cronice severe.  .

Chirurgie

Oferim consultatii si servicii de specialitate atat pentru afectiunile cu adresabilitate directa, cat si pentru afectiunile care necesita servicii chirurgicale in cadrul unei abordari medicale inter-disciplinare.

Medicii specialisti in Chirurgie Generala si Chirurgie Vasculara din cadrul Centrului Medical Diamed Center efectueaza consultatii preoperatorii si urmarirea postoperatorie a pacientului.